Touringcarverhuur Antwerpen

 

Touringcarverhuur Antwerpen

De leukste manier waarop u Antwerpen kunt bezoeken is door gebruik te maken van een touringcar. Gezellig allemaal in één bus en een chauffeur die jullie langs alle mooie en interessante bezienswaardigheden rijdt. Antwerpen is een bruisende stad in het centrum van België. Antwerpen telt ongeveer 530.000 inwoners, wat gelijk verklaart waarom er voor elke leeftijdsgroep genoeg te doen is. Door gebruik te maken van touringcar verhuur in de  provincie Antwerpen, reist u samen met uw groepje veilig naar een of meerdere van deze evenementen toe. Natuurlijk kun je de touringcar chauffeur ook op meerdere plekken laten stoppen zodat jullie tijdelijk de bus kunnen verlaten om bijvoorbeeld te gaan wandelen met het doel de verschillende bouwstijlen te bestuderen. Maar ook een musea bezoeken of gezellig gaan wandelen in de Ruinen is een optie. Heeft u jonge kinderen in de leeftijdsklasse vier tot en met twaalf jaar, dan is een bezoek aan het Plopsa Station Antwerpen een aanrader. Ze zullen met plezier terugkijken naar hun ontmoeting met de Smurfen, Urbanus of Jommeke die deel uitmaken van de liefst zestig attracties van dit indoor pretpark. Als plantenliefhebber verrijkt u uw kennis met een bezoekje aan de Plantentuin, waar genoeg informatie te vinden is over 2000 verschillende bomen, kruiden, planten en bloemen.

Offertes aanvragen voor een

Touringcar

Andere plekken die u met een touringcar kunt bezoeken

Via ons systeem kunt ook voor andere steden een touringcar bestellen. Met een paar klikken een touringcar huren naar Hoogstraten hoort daarom ook tot de mogelijkheden. Pak dus gerust met uw buddies de agenda erbij om jullie trip naar Hoogstraten te plannen. Dit jaar kunnen jullie onder andere:

– het Billie Craft Beer evenement,

– het Fiësta Flamenca of

– The future entrepreneurship 2023, bezoeken.

Met de touringcar naar alle steden in Antwerpen

U kunt via ikwileengoedkopebushuren.be busoffertes aanvragen voor tochten in de provincie Antwerpen en simpelweg de goedkoopste of leukste touringcarverhuurder kiezen en daar uw reis plannen. Daarnaast kunt u tevens met een touringcar naar andere steden in Antwerpen reizen zoals bijvoorbeeld Turnhout. Wilt u liever een touringcar huren in Mechelen, omdat de evenementen op deze plaatsen u meer aanspreken? Mocht u zich in een andere omgeving bevinden, dan is ook een touringcar huren vanuit Herentals geen probleem. En, u kunt ook een touringcar huren in bijvoorbeeld Geel of Lier, indien u daar behoefte aan heeft.

Offertes aanvragen voor een

Touringcar

Het gemak van het huren van een touringcar

Als u over uw eigen vervoer beschikt of altijd per trein of met een taxibus reist, kunt u zich afvragen waarom u voor een touringcar moet kiezen. Het antwoord op die vraag is vrij eenvoudig. Met een touringcar kunt u namelijk met een veel grotere groep in een keer een leuk uitstapje maken. Dat komt u en uw groep veel goedkoper uit, dan wanneer een ieder van zijn eigen vervoer gebruikmaakt. Omdat er 63 personen in zo een bus passen, weet u zeker dat een ieder uit uw groepje gezellig mee kan. Vraag daarom gerust een vrijblijvende offerte aan. We weten zeker dat u tevreden zal zijn met de offertes van de verschillende touringcar verhuurders die uw reis of uitstapje kunnen bewerkstelligen.