Touringcarverhuur Limburg

Touringcarverhuur Belgisch Limburg

In België kun je de provincie Limburg vinden. Deze provincie sluit aan op de Nederlandse provincie Limburg. Mocht het u een leuk idee lijken om de Belgische provincie een keertje te bezoeken en te ontdekken met wat vrienden of familie? Denk er dan aan om een touringcar te huren als vervoer. Met een touringcar is het mogelijk met een grote groep meerdere plaatsen in Limburg te ontdekken. Touringcarverhuur provincie Limburg is ideaal vervoer wanneer u een comfortabele en sfeervolle rondreis wilt maken. 

Offertes aanvragen voor een

Touringcar

Met een groep genieten in Limburg

In Limburg is ontzettend veel te ontdekken en te bezoeken. De hoofdstad van de provincie is Hasselt. Hier bevindt zich ook een universiteit. Touringcar verhuur vanuit de hoofdstad Hasselt is ideaal als je de grote stad en het gebied eromheen wilt verkennen. Er zijn tal van musea te vinden in de hoofdstad, zoals het Nationaal Jenevermuseum, dat gevestigd is in een voormalig klooster. Voor de kinderen is het leuk een pretpark te bezoeken. Denk bijvoorbeeld aan attractiepark Plopsa Indoor Hasselt, het allereerste deels overdekte themapark van België. Een ander leuk park in Belgisch Limburg is het Nationaal Park Hoge Kempen. Hier is van alles te beleven. Activiteiten zoals wandelen, mountainbiken en paardrijden zijn erg leuk om daar te doen. Daarnaast kun je het Entomopolis en de vlinderkoepel bezoeken. U kunt ook een touringcar huren in bijvoorbeeld Dilsen-Stokkem, Genk of Halen. In Genk ligt ‘Bokrijk’ en het is leuk om hier een bezoekje aan te brengen. Dit is een gebied van ruim 500 hectare met een openluchtmuseum, een arboretum en een openluchtspeeltuin. Ook nog eens Europees beschermd als Natura 2000-gebied, krachtens de Vogelrichtlijn. Wilt u een touringcar huren om een bezoek te brengen aan de stad Hamont-Achel, Tongeren of Herk-de-Stad? Via deze site kun je offertes opvragen voor touringcars in deze steden. In Tongeren vind je het Gallo-Romeins Museum, dat enkele jaren geleden 150.000 bezoekers trok met de tentoonstelling Neanderthalers in Europa, en waar nu nog de fascinerende expositie ‘Van Neanderthaler tot Gallo-Romein’ is te zien. 

Offertes aanvragen voor een

Touringcar

Een touringcar of bus huren

Natuurlijk zijn er naast de bovengenoemde opties nog veel meer mooie en interessante plekken om te bezoeken met de touringcar in de provincie Limburg in België. Zo is een touringcar huren in Sint-Truiden, een touringcar huren vanuit Beringen, een touringcar huren naar Bilzen of met een touringcar naar Bree een geweldig idee. Het fijne is dat je tegenwoordig niet meer lang op zoek bent naar de geschikte bus. Via deze website kunt u gemakkelijk offertes opvragen en zelf een keuze maken welke bus bij uw situatie past. Via ikwileengoedkopebushuren.be een bus huren naar Borgloon, Hasselt, Lommel of Bree is nog nooit zo makkelijk geweest. Nu is de vraag: hoe kan ik via de website een bus huren? Het is erg simpel! Op de website ikwileengoedkopebushuren.be, waar u snel kunt komen via deze website, kunt u een offerteformulier invullen. Vul dit formulier in door relevante informatie, zoals het adres van de vertrekplaats, de gewenste eindbestemming en de datum van uw reis, aan te geven. U zal na het verzenden van het formulier meerdere offertes ontvangen in uw mailbox van geschikte bussen. Kies de touringcar die u het meest aanspreekt en huur bij de aanbieder het vervoermiddel. Zo heeft u gemakkelijk een comfortabele touringcar gehuurd voor de scherpste prijs.