Touringcarverhuur Luxemburg

 

Touringcarverhuur Luxemburg

Naast het land Luxemburg is er een provincie genaamd Luxemburg. Deze provincie bevindt zich in België. Het Groothertogdom Luxemburg grenst aan die provincie en de economische ontwikkeling daar, heeft veel invloed op de ontwikkelingen in de provincie Luxemburg. Er is veel te beleven in de provincie. Touringcarverhuur provincie Luxemburg is de perfecte manier om het gebied te ontdekken.

Offertes aanvragen voor een

Touringcar

Touringcar verhuur vanuit de hoofdstad

De hoofdstad van de Belgische provincie Luxemburg is Aarlen. Door touringcar verhuur vanuit de hoofdstad Aarlen (Arlon) kunt u gezellig de stad en de omgeving verkennen met een groep vrienden. Het klimaat is in de provincie Luxemburg vriendelijker dan dat het in de rest van België is en dat maakt het een uitnodiging voor rondreisjes en dagtochten. 

Een klein beetje vreemd zijn de talen die er worden gesproken. Behalve het Waals, kent men ook de streektaal Waals. De Gaumestreek is een beetje anders, daar spreekt men het Gaumais, een aparte taal die onderdeel is van het Lotharings.

Offertes aanvragen voor een

Touringcar

Touringcar huren in Bastogne

Mogelijk heeft u wel eens gehoord van Bastenaken. Dit is een stad in België die in het Frans Bastogne wordt genoemd. Ook kunt u een touringcar huren in Bastenaken (Bastogne). Er is in deze streek veel te beleven. Met een touringcar is het mogelijk het gebied te verkennen met de hele familie, met de voetbalclub, schoolklas of als personeelsuitje. Bastenaken is een bekend deel van de provincie, al was het alleen voor de koeken, de Bastogne koeken. 

Ook de natuur van dit deel van de provincie Luxemburg is een bezoekje waard. Er zijn een aantal prachtige natuurparken met mooie wandelroutes. Daarnaast kunt u een bezoekje brengen aan Bastenaken om bezienswaardigheden te bekijken. U vindt er als herdenking aan de Tweede Wereldoorlog een grote begraafplaats voor Amerikaanse soldaten die in dit gebied zijn omgekomen.

 

Touringcar huren vanuit Bouillon

Bouillon ligt op de grens met Frankrijk. De stad ligt westelijker dan Bastenaken en Aarlen. Bouillon is een gemeente met als hoofdplaats de gelijknamige stad, daarnaast vindt u er een aantal kleine dorpjes. Het wordt als één van de mooiste steden van de Ardennen gezien en staat bekend om een prachtig kasteel. Het kasteel van Bouillon, gelegen op het rotsachtige pad van de lus van de Bouillon, heeft meer dan duizend jaar geschiedenis te vertellen. Het herinnert aan de kruisvaarder en koning van Jeruzalem Godfried de Bouillon en is door het Franse meesterbrein Vauban aangepast aan de oorlogsvoering in de 17e eeuw. Voor kinderen is het leuk om een middagje het Dierenpark van Bouillon te bezoeken. Een touringcar huren vanuit Bouillon maakt het mogelijk deze plekken met een groep te bewonderen.

Touringcar huren naar Chiny

Chiny is ook een leuke plaats om te bezoeken met een gezelschap. Een touringcar huren naar Chiny is ideaal om jullie te begeleiden in het gebied, zodat jullie de mooiste plekken te zien krijgen. Voor wandelaars is Chiny, net zoals andere plekken in de Ardennen, uitermate geschikt om een heerlijke wandeling te maken. De Rocher du Hat, een uitkijkpunt, biedt een prachtig uitzicht op de rivier de Semois en zijn meanders. Het uitzichtpunt wordt in Chiny met vele borden aangegeven. 

 

Via ikwileengoedkopebushuren.be een bus huren naar Durbuy of met een touringcar naar Florenville, het is allemaal erg eenvoudig geregeld. De website zoekt de beste aanbiedingen voor u uit. U hoeft alleen maar te reageren op de offerte die u het beste bevalt.

 

U kunt ook een touringcar huren in bijvoorbeeld Virton, Houffalize of La Roche-en-Ardenne. Wilt u een touringcar huren om een bezoek te brengen aan de stad Marche-en-Famenne, Neufchâteau of Saint-Hubert? De beste manier is via de website ikwileengoedkopebushuren.be. Daar krijgt u alle informatie die u nodig heeft.