Touringcarverhuur Vlaams-Brabant

 

Touringcarverhuur Vlaams-Brabant

De Belgische provincie Vlaams-Brabant heeft authentieke steden, dorpen en veel natuur. Wilt u deze regio goed kunnen verkennen? Dan is touringcarverhuur provincie Vlaams-Brabant dé oplossing voor jou! Een touringcar huren, kan door een offerte op te vragen via ikwileengoedkopebushuren.be. Bij de aanbieders kunt u zelf een bus regelen.

Denk aan touringcar verhuur vanuit de hoofdstad Leuven. Leuven biedt veel geschiedenis. Deze oude stad is uitstekend voor een groepsuitje. U ontdekt er de grote markt, Sint-Pieterskerk en de oudste universiteit van België. Leuven is daarom perfect voor cultuursnuivers. Natuurlijk kunt u ook een touringcar huren in Aarschot. In Aarschot gaat u ook even terug in de tijd. Hier ontdekt u namelijk het sprookjesachtige Kasteel van Horst.

Offertes aanvragen voor een

Touringcar

Natuur en historie in Vlaams-Brabant

Het Zoniënwoud is een uitgestrekt bosgebied. Het ligt ten zuidoosten van Brussel en is een perfecte plek om te wandelen, fietsen of picknicken. Het biedt een prachtig uitzicht op de natuurlijke charme van Vlaams-Brabant. Een touringcar huren vanuit Diest, maakt het mogelijk om de Begijnhof te bezoeken. Dit oude stadshof was de thuisbasis van de begijnen. De alleenstaande begijnse vrouwen zorgden in de 12e eeuw voor een nieuwe leefstijl en de uitvinding van de volkstaal-theologie. Een touringcar huren naar Halle, brengt jullie naar het Hallerbos en het bijbehorende bosmuseum. Dit unieke bos staat in het voorjaar vol met hyacinten, waardoor de paarse gloed prachtig tussen de bomen blinkt. Daarnaast kunt u met een touringcar naar Scherpenheuvel-Zichem. U vindt hier de iconische basiliek van Onze-Lieve-Vrouw van Scherpenheuvel. Het monument is een beroemd bedevaartsoord in België. Sinds 1605 is Scherpenheuvel een officiële stad geworden, met vele oude monumenten, kerken en geschiedenis.

Offertes aanvragen voor een

Touringcar

Met de touringcar op groepsreis

Wilt u de stad Landen verkennen? Via ikwileengoedkopebushuren.be een bus huren naar Landen is de ideale manier om de omgeving te ontdekken. Landen ligt in het oost-zuiden van de provincie. U kunt ook een touringcar huren in bijvoorbeeld Tienen. Hier kunt u het hippe Suikerrock festival bijwonen. Wanneer u met het gezin op vakantie gaat, is het leuk om ook plekken te bezoeken waar de kinderen zich kunnen uitleven. Mysteria Fantasy Fair in Aarschot is hier ideaal voor. Hier kunnen volwassenen en kinderen hun ogen uitkijken. 

Met een touringcar kunt u een grote groep laten vervoeren. Er passen maximaal 63 reizigers in de comfortabele bussen. Het scheelt ritten met het openbaar vervoer en vertraging met de auto. Iedereen komt gezamenlijk op zijn bestemming aan. U heeft veel vrijheid en kunt de bus uit voor bijvoorbeeld excursies. Vul uw bestemmingen in, op ikwileengoedkopebushuren.be en regel meerdere offertes. U kunt verschillende prijsopgaven ontvangen. U kunt ook een touringcar huren in bijvoorbeeld Tienen, Vilvoorde of Zoutleeuw met een zakenuitje of schoolreisje. In Vilvoorde kunt u verlaten gebouwen bezoeken. Dit is een echte stad voor “urban-explorers”. U ontdekt er ook street arts en gezellige boetiekjes. De stad heeft wel wat van Brussel weg. Ook in Zoutleeuw ontdekt u unieke oude gebouwen, zoals het heksenkot. In de nabijgelegen fruitvallei kunt u heerlijk tot rust komen. Voor kinderen zijn er avontuurlijke speelplekken te vinden.